(VIDEO) Ona je ljudski otpad: Legendarni glumac opleo po Kiji kao nijedna poznata ličnost do sada!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 21.11.2019 | 04:35


Priznati pozorišni i televizijski glumac Goran Sultanović u utorak uveče na koncertu trubača Dejana Petrovića nije mogao da sakrije nezadovoljstvo pojedinim estradnim ličnostima koje su u velikoj meri zastupljene u medijima!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Kija Kockar

Na silovitom udaru glumca prve su se našle starlete i pevačice, pre svih folk zvezda Dara Bubamara i rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar.

- Ma ne dolazi u obzir da govorim o sebi i svojoj karijeri jer šta ima ja da pričam pored starleta koje su za kulturnu Srbiju ljudski otpad. Neću da budem u novinama pored Kije i Dare Bubamare. Nek one mlataraju, a vi pišite. Ovo nije moj stav prema vašem listu i vama lično. Protiv vas nemam ništa i poštujem vaš rad, ali moj jedini način da se borim protiv takvog izveštavanja o polusvetu je da ovo kažem javno jer ne mogu da bijem novinare i vaspitavam ih - izjavio je Sultanović za Srpski telegraf. Glumac nije pokušavao da prikrije gorčinu i bes i nastavio je da izražava nezadovoljstvo, a ono što je bilo zanimljivo jeste da odlično zna imena svih rijaliti-zvezda i starleta koje je i ranije spominjao u negativnom kontekstu.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goran Sultanović

- Danas u javnim glasilima pišu: "Ovi se ka*ali, ovaj je*ao ovog..." Ljudi moji, svet se okrenuo naopačke i ono što je bilo normalno više nije, nego je dosadno i staromodno. Izopačenost je uzela maha i borba je bespoštedna - vikao je Sultanović obraćajući se članovima ansambla Kolo dok su zajedno čekali da počne koncert Dejana Petrovića, na kojem su nastupali.