(FOTO) Živkovićeva se bahatila na rajskom ostrvu: Pukla više od 3.000 evra samo na put i smeštaj na Maldivima!


IZVOR: Kurir - 18.11.2019 | 10:32


Pevačica Katarina Živković izdvojila je više od šest prosečnih srpskih plata kako bi sa drugaricama uživala sedam dana na Maldivima.

Foto: instagram.com/katarina2789

Katarina Živković

Ona je navodno samo za hotel i prevoz, koji uključuje nekoliko avionskih letova i vožnju brodom, dala oko 3.000 evra, a ako uzmemo u obzir i svakodnevni trošak na Maldivima, putovanje ju je stajalo i skuplje. S obzirom na to da su Maldivi jedna od najlepših destinacija za odmor pevačica nije žalila novca, ali za nije htela da priča koliko je putovanje koštalo.

- Nikada ne govorim o novcu, koliko trošim i na šta trošim, koliko zaradujem. Jedno lepo putovanje mora da vas košta. S obzirom na to da radim od 14. godine, veoma sam sposobna i vredna, radim na sebi, dosta nastupam, mislim da sam zaslužila da sebi priuštim jedno luksuzno putovanje gde ću napuniti baterije za nove radne pobede- izjavila je Katarina, a potom ispričala kako se provodila na ostrvu koje mnogi zovu rajem na zemlji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I must be a mermaid... I have no fear of depths and a great fear of shallow living." ?‍♀️

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Nov 9, 2019 at 4:25am PST

 

- Već sam jednom bila na Maldivima. To ostrvo je jedno od najlepših mesta za odmor i gde se pune baterije. Da bi se dobro i kvalitetno radilo, htela sam da ponovim te Maldive. Bila sam ovog puta u drugom hotelu. Stvarno sam se odmarala. Pošto obožavam sportove na vodi, vozila sam skutere na vodi, flaj- bord... Posebno mi se dopao sibob, to je podvodni skuter, voziš se pod vodom i gledaš ribice. To me je oduševilo- ispriča Katarina.