Pukla ljubav posle samo dva meseca! Luka šutnuo Sofiju: Samo joj je marketing važan!


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 11.11.2019 | 04:35


Sofiji Milošević se baš ne da da postane žena fudbalera! Još se nije ni slegao intervju u kom se pohvalila vezom sa Lukom Jovićem, a u kom je iznela intimne detalje njihovog odnosa, pa čak i zajedničku fotografiju, fudbaler Reala iz Madrida stavio je tačku na njihovu ljubav! I to posle samo dva meseca!

Foto: Starsport/instagram.com/sofijamilo

Luka i Sofija...

U prilog informaciji do koje smo došli ide i činjenica da je prvo Luka otpratio Sofiju sa Instagrama nakon što je izašao njen intervju na naslovnoj strani koju ona nije čak ni podelila sa svojim pratiocima! Kada je shvatila da Jović neće da popusti i da je došao kraj, i Sofija je njega otpratila sa Instagrama.

- Sofija je saopštila Luki da se slikala za naslovnu stranu i da je dala njihovu zajedničku fotografiju jednom magazinu sa nedavnog putovanja u Portugal, zbog čega je on totalno poludeo. Rekao joj je da mu ne treba provlačenje po novinama u tom kontekstu, pogotovo zbog nesuglasica koje ima selektorom - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: instagram.com/sofijamilo

Sofija Milošević...

- Luka je nju odmah precrtao. Rekao joj je da joj je samo marketing važan i da mu je sada jasno da su svi bili u pravu koji su mu govorili da će ga samo iskoristiti. Na to mu je ona odbrusila da zbog njega trpi osude da je rasturila njegovu porodicu i da je morala da da intervju kako bi se oprala od toga. Njega to njeno pravdanje nije interesovalo, stavio je tačku na vezu i rekao joj da je slobodna da se sad slika koliko hoće i daje intervjue, ali da njega više ne pominje.

Luka je Sofiju odmah otpratio sa Instagrama, a nakon što nije mogla da ga ubedi da se pomire, i ona je njega otpratila

Prema tvrdnjama izvora, Joviću je ovaj njen ispad bio samo kap koja je prelila čašu. Nedeljama unazad trpeo je neviđen pritisak od porodice i prijatelja koji su mu govorili da ona nije za njega i da je bije loš glas. Savetovali su ga da ne rastura porodicu zbog nečeg u šta nije siguran i da ne povređuje ženu koja mu je pre samo osam meseci rodila sina. Sve to je uticalo na Luku da stavi prst na čelo i na kraju stavi tačku na vezu sa Sofijom.

Foto: instagram.com/ukajovic_35

Luka Jović...

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Luku, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. Sa druge strane, Sofija je po starom dobrom običaju sve demantovala i ponovila dobro naučenu rečenicu koju je izgovorila kada je Srpski telegraf prvi razotkrio njenu i Jovićevu vezu.

Miloševićka je odmah nakon raskida zapratila fudbalera Zlatana Ibrahimovića

- Ništa od navedenog nije istina - rekla nam je Miloševićka.

Inače, odmah nakon raskida, manekenka je na Instagramu zapratila fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Slučajnost ili namera, pokazaće vreme.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Luka u Beogradu slavio raskid

Da mu raskid sa Sofijom nije teško pao, govori i činjenica da je Luka u subotu po podne sleteo u Beograd i odmah se zaputio u jedan prestonički restoran, gde se uz muziku i društvo veselio do ranih jutarnjih sati. Očevici tvrde da je fudbaler bio veoma raspoložen i da se sve vreme smejao, pa se sticao utisak da je proslavio prekid dvomesečne veze sa Sofijom. Sa druge strane, ona je veče provela raspoložena u jednom klubu sa društvom, što je iznenađujuće za nekog ko je ostavljen u trenucima najveće zaljubljenosti.

Foto: instagram.com/andjela__manitasevic

Anđela Manitašević...

Jović ponovo zapratio majku svog deteta

Da se Luka trudi da izgladi odnos sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević, sa kojom ima osmomesečnog sina Davida, govori i činjenica da je nedavno ponovo zapratio na Instagramu. Luka i Anđela su se ponovo zapratili, a upućeni tvrde da njih dvoje trenutno imaju odličan odnos i da svakodnevno komuniciraju zbog njihovog sina.