(FOTO) Sa ovakvim stvarima se ne igra: Baka Prase iznervirao fanove novom objavom, žestoko mu zamerili!


IZVOR: Republika - 06.10.2019 | 16:31


Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase objavio je na svom Instagram nalogu da će ovoga puta možda stvarno postati otac.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

On je na Instagram storijima objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova", misleći na svoju devojku, trudna.

On je u satima koji su usledili objavljivao i prepiske sa svojim roditeljima i porodicom, u kojima je raspravljao o kontracepciji i zaštiti.

Foto: instagram.com/baka prase

Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila. On je kasnije napisao da njegova devojka ipak nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

Foto: instagram.com/baka prase

Ipak, njegovi fanovi su mu zamerili, jer se na grub način našalio sa osetljivom temom, napisavši "dečak ili abortus", a naveli su da ga između ostalog, prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

- Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš - glasio je jedan od komentara.