LUKAS: Miniraju mi koncert u Zetri


IZVOR: - 15.09.2017 | 16:08


Povodom priče bosanskih medija da je estradni menadžer Mersed Hadžić zbog Lukasovih navodnih dugova kamatarima i žestokim momcima platio za Lukasa više od 500.000 evra, folker je rekao da je to miniranje njegovog koncerta u Zetri i potpuna neistina.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Aca Lukas

- Mersed Hadžić je najbolji menadžer na ovim prostorima jer je uložio novac u posao. Čovek ima firme u Švajcarskoj i posluje bolje od svih drugih. Već tri puta je pomeran termin koncerta u Zetri jer nekome očigledno smeta što neko radi bolje od njih. Ja sam prvi koji je počeo da radi sa Hadžićem, a sa njim sada rade najveća estradna imena: Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Mile Kitić, Šaban Šaulić, Šerif Konjević i da ne nabrajam dalje - rekao je Lukas i naglasio:

- Poručujem tim ljudima koji pokušavaju da miniraju moj koncert da im neće uspeti i da mi se skinu s ku*ca jer moje koncerte i dalje radi najbolji tim u saradnji sa "Skaj mjuzikom". Pominju se tu neki žestoki momci, od žestokih momaka koji mi spočitavaju sve vreme najžešći momak sam ja, Aca Lukas, jer sam najbolji pevač.