Možda mi sada siđete s leđa: Edita napravila skandal bivšim saradnicima!


IZVOR: Republika - 04.09.2019 | 19:59


Veliki problemi nastali su kada je Edita Aradinović pre dve godine odlučila da napusti grupu "Ministarke" čiji su osnivači "Aspirinci", odnosno Filip Miletić i Miloš Roganović s kojima je pevačica imala ugovor.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Opasna Edita...

Međutim, kada je odlučila da pokrene samostalnu karijeru, Filip i Miloš su tužili Editu za kršenje ugovora i pevačica je trebalo da plaća ogromne penale. Aradinovićevu je ovo toliko iznerviralo da je počela da "pljuje" bivše saradnike gde god je stigla.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ

Filip Miletić i Kija Kockar imali su kratku saradnju...

Edita je verovala da kada je u grupi odmeni Kija Kockar, da će je Aspirinci pustiti bez plaćanja penala, ali se pobednica "Zadruge" nije trajno priključila "Ministarkama" zbog čega su Miletić i Roganović nastavili da traže od Edite da isplati penale zbog kršenja ugovora.

Aradinovićeva je zbog toga i dalje besna na saradnike, zbog čega je danas na svom profilu na instagramu izreklamirala njihovu novu pesmu, a onda im jasno poručila:

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Nekada su sarađivali, a sada se ne podnose...

- Aspirinci, ovo vam je možda i najbolja odluka do sad! Ionako je Fića oduvek hteo da bude zvezda. Nije loše, možda ćete mi sad sići s leđa. Samo napred! - poručila je Edita bivšim saradnicima, i tu se nije zaustavila:

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Aradinovićeva i dalje besna...

- Evo malo besplatne reklame! Samo krimi! Samo jako - dodala je Aradinovićeva.