Indira Forza ex Colonia poziva sve na Port i ludu zabavu i parti o kojem će se pričati!


IZVOR: Republika - 20.08.2019 | 13:20


"Pripremila sam sve najbolje za svoju vernu Beogradsku publiku. Biće tu starih dobrih pesama koje sam predala svojoj publici, novih hitova koje svi rado pevaju. Dođite da pevate, pijete i budite ludi na najluđem partiju u Beogradu sa Indirom Forzom! Daćemo sve od sebe da vas zagrejemo i vodimo do ranih jutarnjih sati na najboljem klubu na reci - PORTU! Samo ludilo, zabava i dobra energija čeka vas u sredu 21. agvusta u klubu Port! Dođite, napunite klub, zabavite se i dobro me oznojite uz vatrenu atmosferu koju ću vam pružiti", izjavila je Indira pred nastup u Beogradu.

Foto: Promo foto

Indira Forza

Indirina letnja turneja puna je koncerata i druženja s publikom u regionu. U Beograd dolazi prvi put pošto je predstavila svoj novi letnji hit singl "Greška u genu".

To je prva Indirina saradnja sa regionalnim hit mejkerom Cobijem, koja je publiku oduševila na prvo slušanje. Pesma je ljubavna, zaraznog ritma, puna žara i predstavlja modernu Indiru .

S novim stajlingom i frizurom, Indira izgleda bolje nego ikad. Pršti seksepilom i samopouzdanjem zahvaljujući ljubavnoj sreći i podršci koje je pronašla uz supruga Miroslava. Zato ne propustite da osigurate svoje mesto na splavu Port i uživate u sjajnom nastupu žene čije ime znači Živa vatra.

Vidimo se u sredu 21.avgusta na spavu Port!