Kako li će reagovati Haris?! Rada sprema "Svadbu" sa drugim pevačem!


IZVOR: alo.rs - 12.08.2019 | 14:57


Haris Berković je pre nekoliko dana premijerno predstavio duetsku pesmu „Neću više da se krijem“, koju je snimio sa koleginicom Monikom Ivkić.

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović

Ne gubi ni Rada Manojlović vreme. Ona je odlučila da snimi duet i to sa kolegom Emirom Đulovićem. Proverili smo sa Emirom kako je uopšte došlo do dueta sa Radom.

– Kako kažu, kada je nešto suđeno, od toga se ne beži. Tako je i sa ovim duetom sa Radom. Jednostavno, splet okolnosti je doveo do toga da snimimo ovaj duet. O duetu mogu da kažem da je u pitanju nešto potpuno drugačije od svega što je ponuđeno na domaćoj muzičkoj sceni ove godine – rekao je Emir i potom otkrio šta misli o popurnoj koleginici sa kojom će ukrstiti glas:

- Rada je jedna sjajna devojka. O njenom vokalu i izgledu ne treba diskutovati. Ipak je to jedna od najuspešnijih zvezda „Granda“ koja se pojavila i ona uspešno opstaje na sceni sve ove godine.

Foto: youtube.com/Andreana Čekić

Emir je snimio hit pesmu sa Adreanom

Veliki uspeh Emir je imao sa duetom „Cipele“, pesmom koju je snimio a Andreanom Čekić. Kako sa Radom ponoviti uspeh pomenutog dueta?

– Pesma „Cipele“ je po mišljenju mnogih najveći hit u poslednjih nekoliko godina. Ovaj put ne jurimo „Cipele“ već kao sto sam rekao, imamo nešto potpuno novo. Siguran sam u uspeh novog dueta. Inače, pesma se zove „Svadba“ – otkrio je Emir na kraju razgovora je jedna sjajna devojka. O njenom vokalu i izgledu ne treba diskutovati. Ipak je to jedna od najuspešnijih zvezda „Granda“ koja se pojavila i ona uspešno opstaje na sceni sve ove godine.