Karleuša isprozivala Editu: Na našoj muzičkoj sceni su dođoši koji će završiti kao raspali narkomani!


IZVOR: Republika - 06.08.2019 | 10:46


Pesma koju je nedavno snimila mlada pevačica Edita Aradinović pod nazivom "Životinje", zaparala je uši Jeleni Karleuši koja je na deo u kom se spominje droga reagovala burno.

Foto: instagram.com

Jelena isprozivala Editu zbog pesme...

Jelena se oglasila podužim tekstom na instagramu naglašavajući koliko je droga štetna, kao i koliko je opasno propagiranje iste u pesmama:

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Tvrdi da se u pomenutoj pesmi poziva na drogiranje...

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, itd, i iskreno da vam kažem - popizdela sam! Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip hop izvođača i tako dalje, uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalnizma- počela je Jelena koja je nastavila još grublje.

Foto: youtube.com/ Edita

Edita u spotu za pesmu "Životinje"...

- Inače volim liberalnu ženu, širokih shvatanja, ali... na serviranje narkotika mladima kao nečeg cool i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - BURNO! Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se cool face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru! Baš zato što su im dostupni i baš zato što su svesni o kakvom zlu je reč - nastavila je pop zvezda.

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga svesti! Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani! Stop drogama! Stop narkomaniji i stop popularizaciji tog zla! Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi sa Miligramom. Inače, narode, terajte zlo zvano droga od sebe jer ćete završiti stravično! - poručila je za kraj.

A reči koje je čula Jelena pripadaju Editinoj pesmi:

"Zmajevi u glavi, nula pokajanje,
Dečko, prsle su mi oči dečko...

Podiže me sve to što mi radiš sad,
Ti nisi s’ ovog sveta,
Moj si tajni grad, moj geto,
Moje drogirano leto."