11 godina posle stravične nesreće! Danilu Ikodinoviću ulupan džip, kola uništena!


IZVOR: Blic.rs - 04.08.2019 | 09:27


Danilo Ikodinović morao je pravo sa aerodroma, po povratku iz Koreje, da poseti osiguravajuće društvo kako bi sanirao štetu na kolima izazvanu sudarom.

Foto: instagram.com/legende_partizana

Danilo Ikodinović

Naime, prema Dačinim rečima, on je džip pozajmio prijatelju dok je bio na putu, a po povratku su ga sačekale ne tako lepe vesti.

- Čim sam doputovao iz Koreje sačekale su me "divne vesti". Pozajmio sam prijatelju auto dok sam bio na putu, ali eto, njemu se desila manja nezgoda u kojoj je oštećen desni far na mojim kolima. Na svu sreću niko nije povređen i nije neka velika šteta, pa će osiguranje sanirati ceo problem - kaže Dača.

Nekadašnji sportista pokazao je i da je odličan prijatelj, pošto nije tražio prijatelju da on snosi troškove za štetu.

_ Otišao sam u osiguranje sam jer nisam želeo da komplikujem situaciju, pa sam rekao da sam ja vozio. U svakom slučaju moj prijatelj nije kriv jer je na njega naleteo drugi auto koji ga je očešao i tako oštetio far - objašnjava Dača.

Foto: instagram.com/maja.ognjenovic

U srećnoj vezi sa Majom...

Izvor  koji se našao na licu mesta kada je Danilo stigao u osiguravajuću kuću potvrđuje priču sportiste da je on preuzeo odgovornost.

- Izašao je iz osiguranja u društvu jednog od radnika koji je nosio fotoaparat kako bi uslikao štetu na autu. Dača mu je smireno objašnjavao šta se dogodilo. S obzirom na to da je u pitanju mala šteta na desnom faru, izgleda da sudar nije bio veliki, već više neko čukanje - navodi izvor koji se našao na licu mesta i objašnjava:

- Ikodinović je bio vrlo ljubazan iako se moglo videti da je uznemiren što su mu kola uništena. Ipak dečko iz osiguravajućeg društva uverio ga je da će sve biti sređeno i da neće dugo čekati da mu džip bude u voznom stanju - kaže izvor.