Ima ogromne ožiljke po butinama: Dea na rođendanu pokazala osmeh, ali i sve posledice užasne nezgode u kojoj je umalo ostala bez ruke!


IZVOR: Republika - 22.07.2019 | 14:53


Voditeljka Dea Đurđević postala je simbol borbe za ozdravljenje pomoću optimizma koji je neprestano emitovala, uprkos činjenici da joj je u saobraćajnoj nezgodi autobus umalo otkinuo ruku.

Foto: e-stock agency

Hrabra Dea ne skida osmeh...

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Dea imala i druge povrede poput nagnječenja plućnog krila, preloma noge i nagnječenja pubične kosti, ali je ipak najteža borba bila očuvanje njene leve ruke. Da bi u tome uspeli, hirurzi su mladoj voditeljki skidali nerve sa butine, nakon čega su joj i tu ostali ožiljci.

Foto: e-stock agency

Ne krije ožiljke... Dea

Hrabra Dea, sinoć je proslavila 27-i rođendan, i prilikom dolaska na sopstveno slavlje nije krila svoje ožiljke koje mnogi nisu ni primetili zbog širine njenog osmeha.

Foto: e-stock agency

Ponovo nasmejana Deina mama Nena...

Dea je na rođendan došla sa mamom Nenom, koja je bila nasmejana posle dugo vremena, a slavlje mlade televizijske zvezde uveličele su i njene kolege, ali i svi oni koji joj gostuju u emisiji "Novo jutro".

Foto: e-stock agency

Doneo poklone... Rasim Ljajić

Foto: e-stock agency

Koleginici donela buket predivnog cveća... Maja Manojlović
POGLEDAJ GALERIJU

Među zvanicama na Deinom rođendanu bio je i spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar za trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić, ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, kao i Deine kolege spikerka Maja Manojlović, novinarka Gordana Uzelac, ali i pevač Šako Polumenta i mnogi drugi.

Foto: e-stock agency

Došao kod Dee i zapevao... Ivica Dačić