Grujićka htela da napusti festival!


IZVOR: Marko ĐEDOVIĆ - 11.07.2019 | 11:32


Pevačica Katarina Grujić htela je da napusti festival Muzičke noći u Vrnjačkoj Banji, na koji je bila pozvana da primi nagradu.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić...

Naime, pevačica je imala konflikt sa jednim od pripadnika obezbeđenja koji je zamalo mogao da dovede do Grujićkinog izostanka s festivala.

- Katarina je došla da primi nagradu i pošto nije htela da sedi u bekstejdžu, sela je u kafić pored i naručila piće. Organizatori su je posle toga pozvali i rekli da sedne sa ostalim pevačima, ali je ona to odbila jer je i prethodno bila ljuta i revoltirana pošto je bila planirana da pred kraj večeri primi nagradu - tvrdi naš izvor sa lica mesta i dodaje:

- Jedan član obezbeđenja joj je objasnio da ne može tu da sedi i da mora da bude sa ostalim pevačima u bekstejdžu. Na to se Katarina jako naljutila i rekla da neće ni da nastupa jer joj se ne sviđa što je njen nastup i primanje priznanja na samom kraju. Brzo je pokupila stvari i krenula ka vratima da napusti festival. Međutim, u tome su je sprečili organizatori, koji su je na sve načine smirivali i ubeđivali da ostane. Na svu sreću, situacija se brzo sredila i sve je bilo pod kontrolom. Pevačica je nakon toga ubrzo izašla na binu i otpevala svoje hitove.

Foto: printscreen/instagram

Katarina...

Kaću smo nakon nastupa sačekali i pitali o njenim planovima u vezi s karijerom.

Kaća se naljutila jer je njen nastup bio pred sam kraj, a i zbog drskog ponašanja obezbeđenja

- Planiram da u skorije vreme izbacim dve pesme i da završim album do svog rođendana. Na tom albumu će biti i novih i starih saradnika i iznenađenja. Videćemo da li će biti dueta sa muškarcima ili ženama. To ne bih još da otkrivam - bila je zagonetna pevačica.

Estrada se preselila u Vrnjačku Banju

Na festivalu Muzičke noći u Vrnjačkoj Banji skupila su se sva bitna imena sa srpske javne scene. Na prepunom trgu pevalo se do kasno u noć i igralo uz taktove najvećih hitova. Čak ni kiša nije mogla da pokvari atmosferu koja je vladala među publikom. Velika imena naše estrade su došla da prime nagrade, a među njima su, pred Katarina Grujić, bili i Gastoz, Milan Dinčić Dinča, Jovana Tipšin, Boban Rajović, Aleksandra Mladenović, Andreana Čekić, Katarina Živković, Stefan Živojinović, Jelena Kostov, Ljuba Aličić, Tamara Milutinović, Jami, Era Ojdanić, Ljuba Perućica, Emir Lapsus, Ljupka Stević.