Ilda prvi put posle Šabanove smrti: Iza tate je ostao bol koji nikad neće proći!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 03.06.2019 | 03:15


Ilda Šaulić smogla je snage da nakon nešto manje od pola godina otkako je poginuo njen otac kralj narodne muzike Šaban Šaulić ispriča kako se sada oseća i kako je za nju izgledao period kada se desila tragedija.

Foto: Prntscrin

Ilda Šaulić

Ona je u prekjuče u emisiji "Balkanskom ulicom", čija je autorka i voditeljka Vesna Dedić, odmah na početku ispričala kako se osećala kada su joj javili da je njen otac podlegao povredama prilikom udesa koji se desio u Bilefeldu nakon što je žurio na aerodrom sa jednog od vikend-nastupa:

- Bila sam vrlo stabilna i to je ono što me plaši s godinama. Delujem jako krhko, ali u takvim situacijama snažna sam. Ne znam gde nalazim tu snagu, ali uvek sam pokretač i za mamu, brata i sestru u takvim trenucima. Ovo je bol za ceo život i nikada više ništa neće biti isto u našim životima. Uvek onda vraćam na sve lepo. Bio je veliki i otišao je kao veliki - bila je iskrena Ilda i dodala:

Foto: Pink.rs

Ona je najstabilnija u porodici.... Ilda govorila o trenucima nakon smrti oca Šabana Šaulića

Šaulićeva naslednica priznaje da se najteže oseća njena mama Gordana

- Mislim da je mami negde najteže. Ipak je ona žena koja je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Ona to veoma teško sve podnosi sama sa sobom. Kada je sa nama, dobro se drži. Mi smo tu za nju u svakom momentu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ilda tvrdi da je njenoj majci najteže... Gordana Šaulić

Ona je do detalja opisala i kako je izgledao njen poslednji razgovor s ocem.

- Bio je u pitanju telefonski poziv. U današnje vreme sve se svelo na telefone i na gledanje preko telefona. Naš poslednji trenutak koji pamtim bila je ta subota, kada se spremao u inostranstvu za taj nastup, ja sam bila u studiju, spremala sam novu pesmu. Poželela sam da ga okrenem i da mu pustim malo pesmu, da i on učestvuje. Zvala sam ga, bio je lepo raspoložen. Onda sam mu rekla: "Hajde, upali malo kameru, nisam te dugo videla." I to je bio poslednji momenat - rekla je Ilda, a onda su je savladale emocije i suze su zamalo potekle.

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Pevačica otkrila detalje poslednjeg razgovora sa ocem... Ilda i Šaban

- Ja se izvinjavam, malo se kontrolišem, koliko je to moguće. Hvala bogu da sam uhvatila taj trenutak da razmenimo koju reč i da ga vidim - priznala je Ilda kako je izgledao poslednji put kada je videla živog oca.

- Tatine pesme me vezuju za periode odrastanja i života i naše porodične trenutke. Tekstovi su takvi da to ne može više da se ponovi. Svima je poklonio neku pesmu - završila je ona ispovesti u emisiji "Balkanskom ulicom" kod voditeljka Vesne Dedić.