Sve je spremno, samo da Luna propeva: Anabela i Gagi joj našli nastavnicu i odabrali pesme!


IZVOR: Republika - 12.05.2019 | 08:53


Lunu Đogani izgleda čega velika muzička karijera čim izađe iz rijalitija "Zadruga 2", a za to su se pobrinuli njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga 2 - Live

Čeka je karijera... Luna Đogani

Kako je Gagi otkrio, Anabela i on su pripremili sve za to da Luna postane pevačica, jer kako smatraju, nasledila je talenat od njih koji bi trebalo da iskoristi. A kako bi što bolje savladala pevanje, angažovali su i profesorku, reč je o Ivani Peters koja se već bavi podučavanjem talentovanih devojaka i momaka.

Foto: Promo foto

Luna je nasledila njihov talenat...

Foto: printscreen/instagram.com/ivanapeters

Imaće pune ruke posla... Ivana Peters

- S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih - rekao je Gagi.