Cucin život sa Šabanom! Plašila sam se da nas ne otruju: Gocina kućna pomoćnica mi je spremala hranu!


IZVOR: Svet.rs - 04.05.2019 | 10:29


Žena koja je kako sama priznaje, sa Šabanom Šaulićem provela 15 godina Ivona Negovanović Cuca nije skinula još crninu, ali ne smeta joj što su njegove ćerke Sanela i Ilda to uradile.

Foto: instagram.com/cuca_official

Cuca sa kako kaže Šabanovim sinom...

- Sanela i Ilda skinule su crninu, imaju malu decu i ne zameram im. Šaban je obožavao svoje unuke, pogotovo Luku, milion puta smo ga šetali zajedno, vodili ga po tržnim centrima, ja sam mu kupovala kopačke i to niko ne zna, niti je Luka ikada to pričao.  Tako su se Mihajlo i Robert viđali tajno, samo što on to nikada neće priznati svojoj majci jer se nje boji. Najgore je u životu kada se plašiš rođene majke. Sva njihova deca se tresu od nje. Ona drži sve finansije. Sada Sanela i Ilda imaju svoje živote, ali Goca se pita za sve. To je žena za koju ja nisam čula proteklih 15 godina nijednu lepu reč, nažalost - kaže Ivona Negovanović Cuca

Na pitanje novinarke da li zna šta ljudi pričaju za nju Cuca je odgovorila: 

- Za mene su pričali da sam se bavila prostitucijom, da sam se drogirala, pa me je Šaban strpao jednog jutra u auto i odveo na sva moguća testiranja. Kada je shvatio da se ne drogiram, ljubio me je u glavu i pričao kako će svima je*ati majku. Postavljali su moje gole fotografije svuda, ali mene nije bilo briga. On je znao ko sam i šta sam ja, i smejao se svima u facu, voleo me je i dalje. One koji su pričali loše za mene Šaban je otpisivao iz svog života. 

Foto: e-stock/KOBRA

Volela ludački Šabana...

Da li si svesna da nisi jedina sa kojom je Šaban varao Gocu?

- Tačno je da je Šaban imao mnogo žena. Znam ja. Dovodio ih je u Krčedin. Kaže mi: "Ja se skinem i legnem i pošaljem je kući. Ja pokušam da te prevarim i ne mogu". To svi znaju, on je sam pričao da mene ne može nikada da prevari, da je to jače od njega. Uvek bi me posle zvao i govorio mi: "Hoćeš li ti da dođeš ili da dovedem drugu"? Uvek sam znala da nema ništa od toga. 

Da li si bila ljubomorna? 

- Bila sam mnogo ljubomorna, imali smo samo jednu veoma ružnu situaciju kada sam mogla veliki problem da napravim jer nisam bila uračunljiva, ali meni je Šaban sve to praštao i gledao mi kroz prste. Voleo me je i zato je tolerisao moju bolsenu ljubomoru. Priznao mi je da sam jedina žena zbog koje je bio ljubomoran. Umeo je da me premešta u kafiću, da traži da sednem bliže njemu ako me neko gleda. 

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca

Od Šabana nije nikada tražila pare...

Kako to da posle Šabana nisi materijalno obezbeđena?

- Nikada mu nisam rekla čak ni jede mi se to i to, ajde da mi kupiš. Nikada ništa. Živela sam od njegove ljubavi i to mi je bilo sasvim dovoljno. Iz Gordanine kuće mi je donosio hranu. Za mene se specijalno pravila hrana koju je donosio u Krčedin, to je obično spremala ona kućna pomoćnica Vida, pa čak i njegova sestra Sarajka. Plašila sam se ponekad da ga ne otruju jer sve što je bilo za mene jeo je i on sa mnom, baš iz razloga da mi neko nešto ne uradi. To su obično bile sarmice sa zeljem, njegova sestra mi je redovno pavila podvarak kada poželim, a on mi je donosio. Jeo je premalo, ja bih ga terala i maltene hranila. Pričao bi onda kako će se ugojiti, i kako ga više neće juriti čahurice.