Haker najavio nove "zvezde" u drk-aferi i izazvao haos! Baka Prase: Nadam se da sam dobro ispao u po*niću


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 04.05.2019 | 03:35


Lažni Tviter nalog pod imenom Mala plava ( (a) Anja9472824 prim. aut.) veoma je uznemirio poznate ličnosti, ali ovog puta muškarce!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/AP

Štefanek i Kalinić prvi nagrabusili...

Naime, haker koji rukovodi tim nalogom okačio je eksplicitne snimke i fotografije košarkaškog reprezentativaca Nikole Kalinića i srpskog rvača Davora Štefaneka.

Nakon što je policija ugasila taj nalog, otvoren je novi pod imenom STR8GUYSSRB, iza koga se sumnja da stoji ista osoba, a koji je najavio da će obelodaniti brojne fotografije i snimke ostalih javnih ličnosti, među kojima su bivši sportista i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, zatim zubar i maneken Boris Stamenković, pevač Vuk Mob, rijaliti-učesnik Bojan Gaćeša, Jutjub zvezda Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, kao i glumci Petar Strugar i Aleksandar Radojičić. Povodom ovog skandala, pozvali smo sve aktere, a među prvima nam se javio Baka Prase.

Taj kreten je opterećen ku*čevima, u pitanju je psihopata koji uhodi poznate muškarce, kaže Gaćeša

Foto: youtube.com/AmiG Show

Baka Prase se ne boji skandala...

- Samo lagano, neka pusti u javnost šta ima. Pretnje ovog tipa su mi smešne. Nadam se da sam dobro ispao na porniću - rekao je u svom stilu Ilić, a ni Šapić se nije mnogo potresao.

- To su same budalaštine, koje ne bih da komentarišem. Nimalo se ne potresam zbog toga. U pitanju je osoba koja je opterećena muškarcima - rekao je on za Srpski telegraf.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Aleksandar Šapić...

Sa druge strane, Stamenković je bio mnogo uzbuđen i iznerviran kada smo mu saopštili da možda postoje njegove gole fotografije, kao i eksplicitni snimci.

- Tužiću tog, ko god da je, ako još jednom bude iskoristio moje ime ili sliku u bilo kom smislu. Ovo je prevazišlo sve granice, tužiću sve koji učestvuju u ovim nameštaljkama - prokomentarisao je besno Boris.

I bivši rijaliti-igrač bio je oštar kada smo mu saopštili šta bi moglo da izađe u javnost.

- Taj kreten što sve to kači je definitivno opterećen muškarcima, tj. ku*čevima, samo bih to rekao. Ne bih ulazio u dalju raspravu, pošto je i više nego očigledno da je neki psihopata u pitanju - rekao je Gaćeša, dok glumac Radojičić nije hteo ništa da komentariše povodom ove teme.