Karleuša i Vranješ se danas mire: Ognjen sa osmehom ušao u sud!


IZVOR: Republika - 02.04.2019 | 11:10


Ognjen Vranješ došao je pre nekoliko minuta na suđenje po tužbi koju je on podneo protiv Jelene Karleuše zbog pretnji smrću.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ognjen stigao na suđenje nasmejan i raspoložen...

Fudbaler je u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu stigao u pratnji svog advokatskog tima, a ono što je mnoge iznenadilo jeste to da nije skidao osmeh sa lica. 

Jelena i Ognjen naći će se uskoro oči u oči po tužbi koju je fudbaler podneo protiv pevačice za povredu ugleda i časti.

Podsetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pop dive i sportiste zatresle region, a ona je svom, navodnom, ljubavniku zapretila i izvređala ga na Fejsbuku. Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ognjen Vranješ...

Fudbaler tvrdi da su mu pretili ubistvom, te da će mu platiti zbog toga.

Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Facebook javnim saopštenjem u kojem je napisala:

Foto: e-stock agency

Jelena Karleuša...

- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati nikad više, ni u klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašistično, rasističko go*no - napisala je Jelena, između ostalog i navela da on može da "montira slike i snimke, ali ne može da joj ugrozi brak i porodicu.