Stanje joj se pogoršalo: Olja Bajrami se suočila sa zdravstvenim problemom!


IZVOR: blic.rs, Republika - 30.03.2019 | 14:39


Olja Bajrami po izlasku iz rijaliti šoua požalila se na zdravstvene probleme, zbog kojih je morala da promeni život iz korena. Uplašila se, kao i njena porodica, ali svakako je dala sve od sebe kako bi se "dovela u red".

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Olja Bajrami...

- Kada sam izašla iz 'Zadruge', od stresa mi se povećala insulinska rezistencija. Počela je da skače i morala sam životne navike da promenim iz korena i da se dovedem u red. Bio je veliki problem da se to reši. Prepala sam se ja, ali i moja porodica. Sada sam malo bolje - ispričala je Olja.

Osim redovnim pregledima, dosta se okrenula i poslu.

- Posvetila sam se karijeri. Snimam pesme i spotove, ali skidam i kilograme. Svaki slobodan trenutak provodim sa majkom ali i sestrom koja je trudna. Čekamo prinovu i jedva čekam da budem tetka. Moj život u poslednje vreme funkcioniše kuća - studio - teretana - spavanje - nasmejala se ona.

Foto: printscreen/TVPink

Bila učesnica Zadruge...

Osim sa Eleonorom, rijaliti cimerkom iz Makedonije, Mirelom iz Novog Pazara, ali i Višnjom, Olja je stigla da se vidi i sa Bojanom Gaćešom.

- Videla sam i Bojana. Bili smo na kafi. Kratko smo razgovarali u vezi sa svim što se izdešavalo. Prezadovoljna sam. Super je što smo se sreli. Mi smo ostali dobri prijatelji. S ove tačke gledišta samo prijatelji i tako će biti - kaže ona za bivšeg.