Karleuša izvređala kandidatkinju: Imaš malo više od tri grama mozga!


IZVOR: Republika - 03.03.2019 | 11:10


Dada Mešaljić iz Srebrenika zaludela je studio ZG svojom energijom, kada je izvođenjem pesme "Afrika" Slađe Alegro podigla atmosferu do usijanja, pa sebi obezbedila svih 6 glasova.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša...

Međutim i pored svih pozitivnih kometara koje je dobila, Jelena Karleuša uputila je uvredu na račun mesta u kome živi takmičarka. 

"Vrcava" dvadesetjednogodišnja devojka "prevarila" je žiri, kako je to izjavio Saša Popović, jer je svojim šarmom uspela da zaludi sve, i pored nedostataka koje ima u pevanju. 

- Pevaj šta ti se peva, i koliko to možeš, ti si jedina od svih ovde prava "Zvezda Granda - izjavio je Bosanac koga je oduševila Dada. 

- Vrcava, lepa, budiš lepe emocije - dodala je Ana Bekuta. 

- Dado, ono što se meni sviđa kod tebe je da si jako inteligenta i mislim da si jako opasna za svoje godine. Dobila si svih 6 glasova na svoju inteligenciju, ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspeh u šou biznisu, a ti imaš oba. Imaš malo više od 3 grama mozga što je jako interesantno za devojku od 21 godine, iz Srebrenika, eto ko bi rekao? -  rekla je Karleuša, pa ponovo udarila tamo gde ne treba, kao u slučaju sa Hercegovkom, Mirom Medan. 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Dada Mešaljić...

- Misliš da ima pametnih i tamo, jel? - prekinuo ju je Bosanac aludirajući na pređašnju situaciju, koja je uzdrmala region. 

Podsetimo, takmičarka Mira Medan dobila je oštre krtike na račun svog izgleda uz komentar "Da li vi tamo u Trebinju imate struju i internet", na šta je suprug takmičarke Milorad Medan odgovorio pop divi "Imamo internet, videli smo tvoju bruku i sramotu", prisetivši se seks skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena Karleuša.

Foto: youtube.com/ BALKANAC

Mira Medan...