Kija otkrila o kom poznatom biznismenu mašta!


IZVOR: Pink.rs - 10.02.2019 | 16:14


Kristina Kija Kockar boravi na Kopaoniku, gde se opušta, ali i zamišlja svog idealnog muškarca sa kojim će, po drugi put, stati pred oltar.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kija Kockar...

Pevačica je nedavno ponovo obukla venčanicu i od tada ne prestaju priče o njenom drugom braku, a kako mu se i sama nada, nesumnjivo je da će do toga u izvesnoj budućnosti i doći. 

Ona je u jednoj emisiji govorila upravo o svojim željama i novom braku.

- Volela bih da ponovo stanem na ludi kamen. Volela bih da ponovo budem nečija žena. Sve je to lepo stvarno - priznala je Kija. 

Foto: instagram.com/kija_kockar_fp

Kija...

A onda je otkrila kako će izgledati drugo venčanje. Prvo, sa Slobom Radanovićem već je poznato svima, fotografije i snimci preplavili su internet posle njihovog zajedničkog učešća u rijalitiju. Međutim, par se razveo tokom prošle godine, odmah po izlasku, pa se Kristina oprobala u muzičkim vodama. 

Foto: instagram.com/kristinakockar

Kija i Sloba na dan svog venčanja...

- Novo venčanje zamišljam kao i ono što sam oduvek volela. Da bude intimno, samo kumovi i mi i to je to. Nikad nisam bila fan velikih venčanja. Da bude intimno, da bude puno ljubavi. Može da bude i neka destinacija. Ili samo ručak, videćemo - rekla je Kockareva, pa dodala uz osmeh:

- Sigurno se nisam zaljubila u nekoga ko je poznat javnosti. A i da nije poznat, sigurno bi postao. 

Sve zanima njen odnos sa bivšim suprugom, sa kojim se viđa zbog poslovnih obaveza. Naime, oni imaju zajedničkog menadžera.

Foto: printscreen/TVPink

Kija Kockar...

- Nisam u kontaktu sa Slobom. Jednostavno nemam šta više da pričam sa njim. Nemamo o čemu da pričamo više preterano - bila je kratka pevačica.

A onda je šokirala sve, kada je izjavila da mašta o Andreju Meljničenku. Naime, na pitanje novinara kako bi izgledao njen idealna buduću muškarac koga toliko priželjkuje, i da li bi bio neki biznismen u pitanju, Kockareva je imala spreman odgovor.

Foto: youtube.com/printscreen/Welcome

Meljničenko i Sandra...

- Izgledao bi kao naš Balkanac. Obrazovan, romantičan, kulturan, lojalan i da me voli. Recimo, Meljničenko, da nije oženjen - priznala je Kija u emisiji "Premijera vikend specijal".