(FOTO) Ovo je heroina koja je pomogla Dei Đurđević posle nesreće!


IZVOR: Republika - 08.02.2019 | 18:11


Mlada voditeljka Dea Đurđević juče je doživela tešku saobraćajnu nezgodu kada ju je udario autobus ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović". Mlada novinarka verovatno bi ostala bez ruke da joj u prvom trenutku nije priskočila u pomoć Marija Dimitrijević, laboratorijski tehničar.

Foto: printscreen

Profesionalac: Marija Dimitrijević

Kada je izašla iz svog automobila kako bi utvrdila štetu nakon manjeg sudara sa drugim automobilom koju je prethodno imala, autobus je Dei otkinuo ruku.

Dei je prva u pomoć, kao što je otkrio njen kolega Predrag Sarapa, priskočila medicinska sestra koja je bila u autobusu koji je udario Đurđevićevu.

Devojka po imenu Marija Dimitrijević ovim potezom pokazala je koliko je pribrana i hrabra ostala u ovakvom teškom trenutku.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic

Dea Đurđević...

- Rekla sam joj da se smiri, pokušala je da se uhvati za ruku, tada sam ja čučnula pored nje, uzela njenu desnu ruku i prislonila je na sebe kao bih je rasteretila i stisla sam je kako ne bi gledala. Vrištala je od bola i tražila nešto protiv bolova, bila je u šoku, ne znam kako se nije onesvestila, trudila sam se da sve vreme pričam sa njom - izjavila je srpska heroina.

 

Foto: printscreen