"Ako nemate zdravlje nemate ništa": Pevačica iskreno o teškoj operaciji koju je preživela!


IZVOR: blic.rs, Republika - 05.02.2019 | 21:50


Pevačica Jelena Kostov krajem prošle godine doživela je veliku neprijatnost, kada joj je saopšteno da mora na operaciju, zbog problema sa silikonima.

Foto: printscreen/instagram.com/kostovjelena

Imala problem sa pucanjem silikona...

- Ružan period je iza mene, to je bila dobra životna škola i lekcija. Idite redovno kod lekara, jer ako nemate zdravlje, nemate ništa. Rado bih da zaboravim kraj te 2018. godine i nekako kada sve prođe, shvatite koliko su neke stvari bitne - rekla je ona i dodala:

- Mislim da je suludo kada žene kriju, a vidi se da su nešto radile. Ponosna sam što imam samo tu estetsku operaciju. Mislim da mi nije potrebna nijedna druga operacija osim te, da bih se osećala lepše u svojoj koži.

Malo potom odlučila se na veliki korak, pa je prestala da se druži sa mnogima koji joj se nisu našli kad joj je bilo teško.

Foto: S.T/Emil Conkić

Jelena Kostov...

- Kada se sve to dešavalo, ne samo da shvatite koliko je bitno zdravlje, već sve u životu, koliko je pravih prijatelja oko vas. Koliko neko zna da vam se nađe kada je najpotrebnije. 2019. godinu sam počela u svom svetu, koji je mnogo lepši i napravila sam dobar izbor prijatelja i videla sam kako stvari stoje. Godinama unazad majka mi priča da su meni svi divni, tako je ceo život. Svi oko mene su srećni što sam se opametila - izjavila je ona.