Gola Tamara grli medveda!


IZVOR: D. L. - 01.02.2019 | 20:13


Starleta Tamara Đurić objavila je na svom Instastoriju nekoliko fotografija na kojima pozira samo u donjem vešu i grli džinovskog medveda!

Foto: printscreen/instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić

Naime, bivša rijaliti-zvezda pozirala je na podu obnažena dok na sebi ima samo gaćice, a njene obline su u prvom planu. Ove fotografije su posebno obradovale njene pratioce koji pripadaju jačem polu i koji su odmah počeli da je obasipaju porukama u kojima su joj uputili samo reči hvale.

Đurićka neretko objavljuje fotke na kojima pozira kao od majke rođena

Na poprilično eksplicitnim fotografijama Đurićka se na podu spavaće sobe sve vreme valja sa džinovskom plišanom igračkom, a obula je i visoke potpetice. Ovo, sa druge strane, nimalo nije iznenadilo javnost, s obzirom na to da starleta svoje pratioce na Instagramu neretko počasti fotografijama na kojima pozira u izazovnim izdanjima, a na pojedinim slikama Đurićka ume da ode predaleko, pa izgleda kao da se slika za porno- časopis.

Foto: printscreen/instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić

Inače, Tamara nikad nije krila da je veliki fan nudizma, pa je tako na svojim profilima na društvenim mrežama kačila snimke sa letovanja na kojima se vidi kako bez odeće ulazi u more i sunča se na plaži. Ništa od toga ne bi bilo ni najmanje čudno da je starleta bila na nekoj ruralnoj plaži, međutim, ona je odlučila da skroz gola uđe u more iako su oko nje na sve strane bili kupači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Feb 1, 2019 at 6:47am PST