(FOTO) Ponovo je ribetina: Pevačica se prepolovila!


IZVOR: blic.rs, Republika - 21.01.2019 | 18:03


Pevačica Indira Aradinović Indi uspela je da reši problem sa viškom kilograma koji je godinama prati. Kako je rekla veoma je srećna što je dovela kilažu u normalnu jer mršavi a ne pada u nesvest.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi Aradinović...

- Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspela sam da smršam više od 15 kilograma za tri meseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rešenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi, i prokomentarisala priče da se podvrgla estetskoj operaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The effort is always worth it! ??❤❤? #indiraaradinovic ?

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on Jan 15, 2019 at 2:00pm PST

- Usne sam već treću godinu zaredom napunila hijaluronom i to ću raditi do kraja života. Hijaluron je prirodna supstanca koja vremenom nestaje. Silikone imam samo u grudima, i to ne zato što sam htela veće već zato što sam imala problem sa kožom zbog stalnog mršavljenja i gojenja. Grudi tada gube svoj volumen - objasnila je pevačica.