Kija ga nazvala biseksualcem, a ovako joj je Sloba odgovorio!


IZVOR: Scandal - 20.01.2019 | 09:28


Na spekulacije da je Sloba Radanović noć uoči 15. januara proveo sa starletom Natašom Šavijom, oglasila se njegaova bivša supruga Kristina Kija Kockar i žestoko ga isprozivala:

Foto: youtube.com/printscreen

Poludela zbog Šavije... Kija

- To je njegov nivo, ali razumem ga jer što više lakih devojaka, to će lakše prikriti da je biseksualac, što je tužno da na taj način laže sebe i druge, svoju porodicu, pa i mene. Ja sam uvek tu da mu pomognem, ali on prvo treba sam sebi da prizna neke stvari i meni je zaista više dosta da se spuštam kako bih njega zaštitila - ljutito je izjavila Kija koja se ovde nije zaustavila:

Foto: instagram.com/natasa.savija

Sloba bio i sa njom... Nataša Šavija

- Uvek sam se trudila da zaštitim ljude koje volim, pa čak i od njih samoh. Večiti romantik, vitez i bez lažne skromnosti mogu reći da sam uvek bila veliki prijatelj, pa i na svoju štetu, ma uvek na svoju štetu, godinama i mesecima! Verovala sam bezuslovno i sebe uveravala da nekom pomažem! Ali ako neko uporno radi neke stvari, i ne obazire se na posledice svojih postupaka i svojih laži, a ti pokušavaš da zaštitiš istog tog od njega samog! Ja više ne želim da učestvujem u tome, ni kao prijatelj ni kao žena, ni kao poznanik, ni kao ljudsko biće! A ti nastavi da lažeš druge ljude, sebe i mene.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera

Sloba Radanović

Međutim, izgleda da Sloba nije želeo preterano da se brani, ali je jasno stavio svima do znanja da Kristina veruje u laž:

- Nikad se ne prepiri sa onim ko veruje u sopstvene laži - objavio je Sloba na engleskom jeziku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Poručio Kiji... Sloba Radanović