Nekada je lomio ruku zbog nje: Evo kako je Sloba reagovao kada je čuo da su se Marko i Luna smuvali!


IZVOR: Republika - 19.01.2019 | 11:45


Pevač Sloba Radanović je odavno stavio tačku na svoj odnos sa Lunom Đogani, sa kojom je prevario sada već bivšu suprugu Kiju Kockar!

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Sloba Radanović

Ona je bila ta koja je mesecima iza patila za njim, doživljavala nervne slomove i lomila se pred celom nacijom zbog neuzvraćene ljubavi. Posle poljubaca koji su se desili na proslavi pravoslavne Nove godine u "Zadruzi 2" između blogerke i Marka Miljkovića, čini se da je učinjen veliki pomak po pitanju zaboravljanja ljubavi sa pevačem. 

Novonastalu situaciju prokomentarisao je Radanović na svom Instagram profilu, znajući da svi pratioci verno isčekuju i njegov stav po ovom pitanju. 

Pevač je kratko i jasno napisao svoj stav, pa time i zatvorio priču sa blogerkom:  

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica

Sloba Radanović

- Stvarno me ne zanima ko se s kim smuvao. To je moja izjava. Hvala. 

- Nekoliko puta sam istakao da ne volim kada neko komentariše moj privatan život. Tako ni ja sebi ne dajem za pravo da komentarišem druge. U svakom slučaju, svima u novoj godini želim sve najlepše - poručio je Sloba ranije u izjavi  za Pink. 

Da podestimo, pevač je u rijalitiju "Zadruga" javno prevario ženu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani, međutim, njihova ljubav se ugasila pred sam kraj rijalitija. Radanović je nakon finala ostao u dobrim odnosima sa Kijom, dok o Luni izbegava da govori, a gledaoci su zapamtili situaciju u kojoj je on u naletu ljubomore čak polomio ruku zbog Đoganijeve, no izgleda da je to sada daleko izanjega!