Sloba deli moje mišljenje o Luni: Kija ponovo najstrašnije ispljuvala Đoganijevu!


IZVOR: Telegraf.rs - 10.01.2019 | 19:42


Kristina Kija Kockar nedavno je brutalno odreagovala na izjavu Lune Đogani da Slobodanu Radanoviću i njoj sve oprašta, a sada je otkrila i koliko ju je blogerkina izjava izrevoltirala.

Foto: printscreen/TVPink

Skočio joj pritisak... Kija Kockar

Naime, nakon Luninih tvrdnji da je Slobodanu i Kiji sve oporostila, Kockarova se oglasila i žestoko izvređala Đoganijevu poručivši svom suprugu: "Je*ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!". Kristina je ovoga puta otkrila koliko ju je to zaista pogodilo:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Kija je poludela...

Foto: printscreen/TVPink

Ona im je sve oprostila... Luna Đogani

- Nekada se pokajem kada ovo komentarišem, ali iza ovoga čvrsto stojim. Razumem kada bi to bilo oprošteno Slobodanu, pa u redu. Para na uši mi izlazi kad se setim tih reči... Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta... Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe - istakla je Kristina.

Pobednica "Zadruge" i novopečena pevačica je dodala i da se nakon ove svoje objave na instagramu čula sa Slobodanom, koji nije želeo javno da komentariše o ovome, ali je Kiji jasno rekao šta misli o Luni:

- Čula sam se sa njim povodom toga, deli isto mišljenje što se tiče mene. Neka mene ne upliću, bolje im je - istakla je Kija.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Sada deli njeno mišljanje o Luni... Sloba i Kija

Ona je ovom prilikom otkrila i kako se osećala tokom Božićnih praznika koje je slavila prvi put posle dugo vremena bez Slobodana:

- Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osećala sam se nekako prazno... Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu.