DUŠICA GOLA ZGODNA DO BOLA!


IZVOR: M. MILOŠEVIĆ - A. IVANOVIĆ - 11.08.2017 | 12:25 >> 12:23


Pevačica Dušica Grabović ovog leta zapalila je na Crnogorsko primorje, gde poput brojnih kolega dane provodi na popularnim privatnim plažama. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu koja se pred ulazak u rijaliti "Zadruga" opustila, te se rashlađivala pod tušem gotovo potpuno gola.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dušica Grabović, izazovna

Naime, Grabovićeva je odlučila da odmorna i osvežena uđe u rijaliti-šou koji će se od septembra emitovati na TV Pink, te dane koji su joj preostali do početka provodi uživajući na moru.

Da se pevačica potpuno opustila, govore i naše fotografije na kojima je pokazala više nego što je planirala. Dušica je uživala na privatnoj plaži, gde se, uverena da je skrivena od znatiželjnih pogleda, šetala u toplesu, sunčajući grudi.

Kad joj je postalo previše vruće, otišla je pod tuš, te pokvasila bujno poprsje, spirajući slanu vodu. Međutim, pevačica je, sigurna da je niko ne posmatra, spustila i donji deo kupaćeg i ostala potpuno gola.

Nakon što se rashladila i osvežila, Dušica je obukla kupaće gaćice, te zgodno telo prošetala nazad do ležaljke. POGLEDAJ GALERIJU