Ivan Marinković: Goca je htela da bude vračara i da vara narod!


IZVOR: Nikolina MARIĆ - 24.12.2018 | 04:35


Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivan Marinković šokirao je izjavom da je pre nekoliko godina njegova bivša supruga pevačica Goca Tržan dobila ponudu od čelnika jedne televizije da uživo u programu proriče sudbinu gledaocima.

Foto: youtube.com/Parovi

Ivan Marinković

Naime, nakon što je u vilu ušao bivši svekar folkerke Goge Sekulić beli mag Zoran Ramović, koji se pojavio u ulozi voditelja emisije "Tajne parova", Ivan Marinković je ispričao da ne veruje osobama koje se bave proricanjem sudbine, a zatim opleo po bivšoj supruzi.

Ivan: Ne bih mogao da podnesem da budem u vezi sa nekom vračarom

 

- Goci je svojevremeno ponuđeno da snima emisiju u kojoj je trebalo da proriče sudbinu i da laže narod. Ozbiljna suma je bila u pitanju. Malo je falilo da pevačku karijeru ostavi po strani i posveti se javnoj obmani nesrećnih ljudi. Kada mi je rekla za ponudu koju je dobila, bio sam u šoku. Ona je bila spremna da se bavi tim glupostima - rekao je Ivan, što je šokiralo sve učesnike, a zatim je istakao da je upravo on sprečio poznatu pevačicu da postane televizijska vračara.

- Ko zna šta bi se desilo da ja nisam bio sa Gocom tada i da je nisam sprečio da bude deo tog projekta. Rekao sam joj da joj takav šou ne treba i da odbije ponudu iako su joj nudili mnogo više para nego što je uzimala od nastupa. Ne bih mogao da podnesem da budem u vezi sa nekom vračarom i, hvala bogu, Goca me je tada poslušala - rekao je Marinković, koji je potom opleo po voditelju Ramoviću.

- Volim da čitam i da se informišem, ali nikada nisam čuo za tebe kao belog maga. Ipak, moram jasno da ti kažem da ne verujem u belu i crnu magiju. Mislio sam da si ti veliki gospodin, a ne neki mag. Razočarao si me - rekao je Marinković, koji je potom nastavio da provocira Ramovića optužujući ga da je on glavni krivac zbog čega je jedan gradonačelnik devedesetih godina smenjen sa funkcije.

Foto: youtube.com/Pinkove zvezde

Goca Tržan

Nakon uvreda koje uputio gostujućem voditelju, Ivan je ubrzo završio u izolaciji, a pošto je tamo proveo sat vremena, Marinković se izvinio Zoranu Ramoviću.

Do zaključenja ovog broja pevačica Goca Tržan ostala je nedostupna za komentar, odnosno nije odgovarala na naše pozive i poruke.