OTKRIVAMO: Lukas sa Bubom i Džalom u Areni za Novu godinu!


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 19.11.2018 | 20:50


Aca će sa sarajevskim rep dvojcem napraviti koncert za pamćenje 31. decembra u najvećoj hali na Balkanu. Uložili su 100.000 evra u zajednički projekat.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Sprema spektakl...

Aca Lukas održaće zajednički koncert u najluđoj noći sa sarajevskom rep senzacijom Bubom Korelijem i Džala Bratom u beogradskoj Areni. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, folker i reperi su se pre nekoliko dana dogovorili da naprave spektakl o kome će pričati ceo Balkan, a u koji ulažu više od 100.000 evra.

- Buba i Džala su se pre nekoliko dana sastali sa Lukasom kako bi se dogovorili o svim detaljima u vezi s koncertom za Novu godinu u Areni. On je bio oduševljen kada su mu izneli plan i odmah je pristao. Oni su sigurni da će ostaviti u senci sve ostale dočeke ne samo u prestonici nego na celom Balkanu - govori dobro obavešten izvor i otkriva detalje vezane za ovaj spektakl u najavi.

Samo iznajmljivanje Arene su platili 40.000 evra pošto se radi o novogodišnjoj noći

- Samo iznajmljivanje Arene su platili 40.000 evra pošto se radi o novogodišnjoj noći, pa je cena hale viša. Pored toga, ozvučenje i rasveta biće poslednja reč tehnologije, pa će samo osnovni troškovi oko organizacije ovog spektakla iznositi oko 100.000 evra. Ispred bine u VIP delu biće smešteni separei i stolovi, gde će se služiti hrana i piće, pa će gosti imati utisak kao da su u klubu, a ne u Areni. Sam program trajaće pet sati, u okviru kojih će pevati naizmenično folker i reperi - završava izvor.

Foto: instagram.com/jalabrat

Poznati dvojac...

Kako dalje saznajemo, Buba i Džala, kao i Lukas, otkazali su ranije zakazane novogodišnje nastupe nakon postignutog dogovora. Reperi su imali zakazan nastup u Švajcarskoj, dok je Lukas trebalo da nastupi u Nemačkoj.

Kako bismo proverili nastupe do kojih smo došli, pozvali smo Lukasa, ali je do zaključenja broja ostao je nedostupan, dok rep dvojac nije odgovarao na naše poruke.