Skandal! Sergej Trifunović i Hrvati udarili na Srbiju


IZVOR: Republika - 18.10.2018 | 16:41


Sergej Trifunović, omiljeni opozicioni glumac poznat po svojim gotovo svakodnevnim ispadima još jednom je dokazao da ne bira ni vreme ni mesto kako bi napao Srbiju i njeno najviše rukovodstvo. Da sve bude gore, ovoga puta to je uradio za hrvatske medije, tačnije za Nacional.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Sergej Trifunović

U opširnom intervjuu koji je dao za ovaj medij, Trifunović ni ovoga puta nije propustio da upiti najskandaloznije uvrede na račun državnog rukovodstva, predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, pre svih.

 

 

On je otišao čak toliko daleko, da je državne funkcionere optužio da "ubijaju i prodaju" srpsku decu, što je Nacional.hr iskoristio i za naslov svog opskurnog članka.

- Sada će me opet optužiti da pljujem Srbe pred Hrvatima, ali mi smo ozbiljan ološ. Ako ubijamo vlastitu decu, mi smo ozbiljan ološ, jer ja za gori zločin ne znam - doslovce je rekao Trifunovć, preneo je Nacional.hr.

 

Sa druge strane, Trifunović je, kao i više puta do sada, propustio da objasni zašto se njegova Fondacija kocka sa novcem poštenih građana Srbije koji su slali SMS poruke kako bi pomogli bolesnoj deci, i zašto je taj novac umesto u lečenje dece uložen u investicioni fond.

Umesto toga, Trifunović je uputio niz primitivnih uvreda na račun državnog rukovostva, nazivajući ih, između ostalog "stočarima za koje je Slobodan Milošević bio gospodin".