Vučić: Ostavite nas na miru, ne tražimo ništa ni od koga!


IZVOR: Republika - 13.09.2018 | 13:32


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nikakvo novo oružje ne nabavljamo od Ruske Federacije, već samo ono što smo ranije dogovarali.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Istovremeno je rekao da ne može više da ulazi u to šta je koja zemlja kojoj u svetu poručila i ko će kome da uvodi sankcije. 

- Samo neka nas ostave na miru - rekao je predsednik Srbije odgovarajući na pitanje da li će Srbija odustati od nabavke ruskog oružja usled američkog pritiska. 


"Ništa novo ne nabavljamo, osim onog starog što smo dogovarali i to je to. Ništa novo ne nabavljamo, treba ovo sve da stiže što smo ranije dogovarali". 

- Stvarno, da više gledam ko će kome da uvodi sankcije...Mi nikome nismo uvodili sankcije i nećemo. Neka nas samo ostave svi na miru, da budemo svoji na svome, slobodnu i nezavisnu zemlju o čijoj budućnosti odlučuju njeni građani. Nikoga drugoga ne diramo, samo nas opstavite na miru da možemo na takav način da žuivimo. Ništa drugo ne tražimo - rekao je Vučić. 

Dodao je i da nikoga ništa ne molimo, ničije pare ne tražimo da nam pokloni, samo da nas puste na miru, a mi ćemo svoje da zaradimo i budemo uspešni.