NAPREDNJACI ODGOVORILI BIVŠEM GRADONAČELNIKU NS: Novaković je politički lešinar


IZVOR: Tanjug - 21.08.2018 | 17:27


U Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Novom Sadu kažu da gradonačelnik Miloš Vučević i njegovi saradnici ulažu maksimalne napore da se reši problem 12 porodica iz Dositejeve ulice 11, koje su ostale bez domova zbog rušenja zida njihove zgrade, a do čega je došlo prilikom kopanja temelja na susednoj parceli.

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

Komentarišući kritike koje je zbog toga Vučeviću uputio bivši gradonačelnik Borislav Novaković, SNS kaže da Novaković zloupotrebljava nevolje građana u političke svrhe. 

- To čine oni koji su poverenje građana odavno izgubili - kažu u SNS i dodaju da je Novaković, koji je i poverenik Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu, jedva dočekao da se dogodi nešto nepredviđeno, pa da kritikuje aktuelnu gradsku vlasti. 

- Na žalost ovog političkog lešinara, u nezgodi nije bilo povređenih građana, a problem će u najskorije vreme biti rešen - poručuju iz Gradskog odbora SNS i dodaju da je to zahvaljujući aktuelnom gradonačelniku koji "svakodnevno kontaktira sa Novosađanima i trudi se da u svakoj prilici izađe u susret njihovim zahtevima i potrebama". 

Novaković je ranije danas kritikovao Vučevića navodeći da "nije iskoristio svoja ovlašćenja i mogućnosti da zaštiti 19 porodica" koje su ostale bez krova nad glavom u Dositejevoj 11, te da je do danas odbijao čak i da se s njima sretne i razgovara.