ANA BRNABIĆ UĆUTKALA JEREMIĆA!


IZVOR: M. S. - 09.08.2018 | 18:21


Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, koji sebe reklamira kao političara prve klase sa svetskim manirima, pokazao je pravo lice kada je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić nazvao "kreaturom" i "besprizornom štetočinom", na šta je ona kratko odgovorila "Dostojanstveni lideri Saveza za Srbiju" i time ga opisala bolje nego sa 1.000 reči.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Ana Brnabić

- Kreatura koja se sticajem vanredno nesrećnih okolnosti našla na čelu Vlade Republike Srbije sebi dozvoli da kaže da po pitanju Kosova "mi u ovom trenutku nemamo zvaničan stav". Nedavno je za nemačke medije izjavila da je "Kosovo nekad bila Srbija." Besprizorna štetočina - bez imalo diplomatskog takta - napisao je Jeremić na Tviteru.

Članica predsedništva SNS Biljana Popović Ivković poručila je Jeremiću da je "moralna nakaza koja se valja u katarskim parama i perfidno lobira za nezavisno Kosovo", dok je Aktiv žena Pokreta socijalista osudio njegov tvit kao seksistički.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Vuk Jeremić

"Nažalost, ovim sramnim ispadom Vuka Jeremića nismo iznenađene jer su uvrede, maltretiranje, kukavičko prebijanje i nipodaštavanje žena postali uobičajena praksa za njega i njegove koalicione partnere Đilasa i Obradovića - navode žene iz Pokreta Socijalista.