ĐILAS BESAN ZBOG LAŽNOG BOŠKOVOG PISMA!


IZVOR: Republika - 28.07.2018 | 06:22


Na društvenim mrežama sinoć je objavljeno pismo koje je navodno predsednik Dveri Boško Obradović poslao svom potencijalnom političkom partneru Draganu Đilasu, čelniku Saveza za Srbiju.

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Boško Obradović i Dragan Đilas

U navodnom pismu, koje je objavljeno na tviter nalogu Hejtujemizdajnike, Obradović se obraća Đilasu, povodom dogovora o budućem zajedničkom delovanju protiv režima Aleksandra Vučića.

"Poštovani Dragane,

Najpre da ti se zahvalim na dosadašnjem trudu oko formiranja Saveza za Srbiju i da potvrdim našu zajedničku nadu i veru u konačnu pobedu nad režimom Aleksandra Vučića. Srbija zaslužuje bolje i treba nove ljude koji će joj vratiti slobodu. Mislim da i ti veruješ u isto i zato smatram da smo na istom putu.

U okviru priprema za formiranje našeg saveza, usmeno smo se dogovorili oko logističkih i finansijskih pitanja. Takođe, dogovorili smo da svako radi svoje tekuće poslove i da treba da da sve od sebe kako bi do formiranja Saveza za Srbiju došlo što pre i u što širem političkom frontu, u skladu sa osnovnim ciljevima i načinima delovanja.

Po našem dogovoru, šaljem ti spisak članova Glavnog odbora Dveri za koje mi je potrebno onih 125.000."

 

 

Povodom ovog lažnog pisma, na tviteru se oglasio i Dragan Đilas. 

- Na naših 30 tačaka, protivnik je brže-bolje odgovorio jadnim falsifikatom. Nervoza, indikativna. Glup potez, šahisto! - napisao je Đilas.