PRVI ZADATAK GLASI: SATANIZOVATI VUČIĆA


IZVOR: Republika - 23.07.2018 | 19:00


Da bi vlast u Srbiji bila srušena ili priterana uza zid do te mere da više ne može da brani Kosovo, Aleksandar Vučić mora da bude satanizovan. Ovako, u najkraćem, glasi suština prljavog scenarija, razrađenog u zapadnim centrima moći, čija je primena u Srbiji i van nje uveliko počela.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Aleksandar Vučić

Otkrivamo - kojih je to pet tačaka udara na koji se oslanja prljavi zapadnjački plan? Kakve su, s tim u vezi, dodirne tačke između Srbije i Rusije, odnosno Aleksandra Vučića i Vladimira Putina?

Ko spolja, a ko iznutra radi protiv Srbije? Šta kažu sagovornici Srpskog telegrafa - Dejan Vuk Stanković, Ištvan Kaić, Miloš Vučević i kakav je stav novinarke Ljiljane Smajlović?

Osim ove goruće teme, u izdanju Srpskog telegrafa za utorak 24. jul možete da pročitate i šta je rekao patrijarh Irinej o Crnogorcima i kakve su reakcije na tu izjavu, ali i da vidite šta je Zoran Marjanović rekao u vezi sa slučajem ubistva njegove supruge Jelene Marjanović!

A oni koji su utorkom navikli na poklon dodatak - imaće još jedan razlog da požure na kioske - pred vama je najnovije izdanje Magazija Rijaliti!

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak, 24. jul

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Magazina Rijaliti