SRAMOTA: UGLJANIN SAD NAPAO VUČIĆA, pa opet pozvao Pacolija da dođe u Novi Pazar!


IZVOR: Republika - 23.07.2018 | 12:50


Predsednik BNV Sulejman Ugljanin kazao je da će opet pozvati Bedžeta Pacolija da poseti Novi Pazar ali da će sačekati da se, kako je rekao, malo razbistri situacija u Srbiji.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Aleksandar Vučić

On je rekao da ne misli da je pogrešio zbog toga što je pre nekoliko dana uputio poziv Pacoliju da govori na tribini u Novom Pazaru.

-Mi smo želeli da dođe i da ispriča svoju stranu priče. Planirali smo da pozovemo i kolege iz Nacionalnog saveta Albanaca, da i oni čuju šta on ima da kaže, rekao je Ugljanin koji je kazao da je "vlast u Srbiji ustvari privremeni državni organ" i da će tako biti sve dok se ne reše pitanja Kosova i Sandžaka.

Foto: Tanjug/D. GOLL

Sulejman Ugljanin

Ugljanin je od EU, OEBSA i Saveta bezbednosti zatražio da razmotre, kako je rekao, pretnje koje su Bošnjacima uputili premijerka Ana Brnabić i ministri Vulin i Dačić.

Komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je rekao da država Srbija brine o Bošnjacima, Ugljanin je kazao da je Vučić inspirator zločina nad Bošnjacima.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Bedžet Pacoli

- On je rekao sto Bošnjaka za jednog Srbina pa se dogodila Srebrenica i zato nemoj on da brine o nama, rekao je Ugljanin i dodao da će ići kod Pacolija kako bi mu zahvalio što je želeo da dođe u Novi Pazar, prenosi Alo.

-Pacoli je dobar i čestit čovek, međunarodnog karaktera, mnogo bogat od kojeg može mnogo da se nauči, rekao je Ugljanin i dodao da bi on, da je država, priznao Kosovo.