STEFANOVIĆ: SVE JAČI PRITISCI NA VUČIĆA ZBOG REFERENDUMA!


IZVOR: Tanjug - 07.07.2018 | 07:59


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sve jači pritisci na Aleksandra Vučića, koji kulminiraju ovih dana u trenutku kada se on bori da povrati makar deo onoga što su neki pre njega izgubili na Kosovu i Metohiji.

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Nebojša Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sve jači pritisci na Aleksandra Vučića, koji kulminiraju ovih dana u trenutku kada se on bori da povrati makar deo onoga što su neki pre njega izgubili na Kosovu i Metohiji, nastavljaju upravo najsnažnijim udarima na samu ideju da se o najvažnijim odlukama za našu zemlju održi referendum.

- Zašto referendum smeta i Đilasu i Jankoviću i Jeremiću i zašto će u narednom periodu posebnu kampanju voditi protiv održavanja referenduma? Odgovor je upravo u činjenici da oni ne žele izjašnjavanje naroda, ali sa druge strane žele da okrive Aleksandra Vučića za apsolutno sve. Žele da ga okrive čak i za njihove izgubljene bitke - uspostavljanje carina, izmeštanje odlučivanja iz UN u EU i uništavanje suvereniteta Srbije na KiM na sve moguće načine.