Počelo suđenje TAJKUNU: JEREMIĆ SE UNERVOZIO DA HO NE PROPEVA


IZVOR: informer.rs, Republika - 12.06.2018 | 07:05


Protiv tajkuna Patrika Hoa, juče je u Americi počelo saslušanje. On je uhapšen zbog pranja novca i milionske korupcije, a njegovo hapšenje najviše je pogodilo njegovog poslovnog partnera Vuka Jeremića.

Foto: Tanjug/AP

Patrik Ho

Jeremić je u panici jer ne zna da li će Ho propevati nešto i o drugim poslovima u zamenu za slobodu, pa je u strahu da će se njegov poslovni partner možda nagoditi i propevati o parama koje je uplaćivao bivšem predsedniku Skupštine UN.

 A to bi, realno, bio najveći ulov za američko tužilastvo!

U paničnom stragu da će ga Patrik Ho otkucati, Jeremić je naredio svojim sledbenicima da po svaku cenu zapale Srbiju. Jer, bolje da gori Srbija, nego da izgore moji milioni, rekao Jeremić saradnicima!

Jeremić, koji je pijuckajući kafu na Menhetnu odlučio da preko grupice svojih simpatizera kazni narod Srbije zato što mu ne veruju i što ga ne voli, u međuvremenu je pobegao iz Njujorka posle hapšenja još jednog u međunarodnoj korupcionaskoj aferi, Emilija Lozoje, i redovno na tviteru objavljuje kako se raduje kolapsu u saobraćaju, a njegova stranka se hvali objavljujući prizore pravog pakla na beogradskim ulicama i srpskim putevima.