BRITANCI SPREMAJU HAOS, NJIHOVI VOJNICI STIŽU U SARAJEVO: 40 specijalaca došlo po Dodikovu glavu!


IZVOR: Republika - 10.06.2018 | 19:00


"Bosanski lonac" opet potpaljuju Britanci, koji su napravili obaveštajni obruč oko Milorada Dodika. Naime, 40 vojnika specijalaca London je poslao u Sarajevo pravdajući taj potez željom da izbori za članove Predsedništva Bosne i Hercegovine, koji se održavaju u oktobru, a na kojima se kandidovao i Dodik, preteknu "regularano".

Foto: Tanjug

Milorad Dodik

Aktuelni predsednik Republike Srpske ocenio je akciju Londona kao upad u RS, dok stručnjaci sagovornici Srpskog telegrafa ističu da ovim London udara i na Srbiju, kojoj će ruke biti vezane što zbog kosovskog pitanja, što zbog dobrih odnosa sa Rusijom (pogledaj okvir).

PRVA FAZA

Detalje tajne operacije u kojoj se planira dolazak 40 vojnika koji bi u sklopu misije EU i NATO u BiH trebalo da se bore protiv Rusa obelodanio je britanski list Tajms, dok je Gavin Vilijamson, sekretar za odbranu Velike Britanije, otklonio svaku sumnju kada je u pitanju zadatak koji su dobili britanski specijalci.

Šta smo još saznali na ovu temu? Slučaj "poskupljenje goriva" i šta kaže Aleksandar Vučić na to?

Koje su novosti u slučaj silovanja dečaka u Zemunu? 

Ko to živi bogato, a ne plaća struju u Srbiji?

Šta ima novo u Zadruzi, svetu zabave, sporta i svetske političke scene?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 11. jun, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf