VUČIĆ O PRETNJAMA KM NOVINA: Ništa novo, sa tim se suočavam svaki dan


IZVOR: Tanjug - 07.05.2018 | 16:53


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da poslednje pretnje koje su mu upućene preko jednog sajta nisu ništa novo, jer se sa tim suočava svaki dan.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Smešno mu je, navodi, jer da su takve pretnje upućene nekom drugom "skočila" bi sva udruženja i političke stranke. 

- Sa tim se suočavam svaki dan, za jedne sam izdajnik, za druge sam zločinac. Samo mislim da sam normalan i da vodim normalnu, ozbiljnu i odgovornu politiku, ali to nije ništa novo - rekao je Vučić povodom teksta "Postoji li za Vučića drugo rešenje osim metka" koji je objavljen na portalu "KM Novine". 

Dodaje da se radi o sajtu iz centralne Srbije, i IP adresi verovatno iz okoline Čačka. 

- Ne vidim da je to nešto naročito novo, sad bi trebalo da plačem kao neki što plaču kad im neko kaže da su loše kašljali - rekao je Vučić novinarima upitan o pretnjama koje su mu upućene. 

Vidi, kaže, da su se neki tobož zabrinuli što je nedavno bio bez obezbeđenja, pa im sad krivo što obezbeđenje nije bilo sa njim. 


- Ja sam potpisao, ne može niko da me natera da vodim obezbeđenje ako to ja neću. Želeo sam da budem sa sinom i ćerkom i sa njima sam proveo dva dana i to je to, to je moja želja, preuzeo sam rizik na sebe i nemoj da kukaju tobož za mnom, pošto znam da mi ništa dobro nikada nisu želeli - kaže Vučić. 

Poručuje im da oni rade svoj posao, a da je njegov posao da radi dobre stvari za Srbiju i za njene građane. 

- I to ću nastaviti da činim - dodao je predsednik Srbije.