SLOMIĆE VAM SRCE: Sin Olivera Ivanovića TATI NAPISAO PORUKU!


IZVOR: espreso.rs - 01.04.2018 | 16:29


Da je živ, Oliver Ivanović bi danas proslavio 65. rođendan. Ivanovićeva supruga Milena je danas na Tviteru ostavila potresnu poruku koja je rastužila mnoge.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Tuga ponovo obavila Srbiju

Naime, Milena je postavila fotografiju na kojoj se vidi papir sa Bogdanovim rukopisom.

- Tata, srećan rođendan - ispisano je dečjom rukom, dok su okolo iscrtana srca.

U kratkom opisu fotografiju Milena je napisala: "Danas bi napunio 65 godina...".

Podsetimo, Oliver Ivanović mučki je ubijen 16. januara u Kosovskoj Mitrovici ispred prostorija svoje stranke. Nepoznati napadači ispalili su nešto posle 8 sati ujutru nekoliko hitaca u Ivanovića i potom se dali u beg.

Teško ranjenog Ivanovića pronašla je komšinica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.Ivanović je transportovan u bolnicu gde su se lekari borili da mu spasu život, ali nisu uspeli.

- Više od sata smo pokušavali da ga reanimiramo, ali rane su bile smrtonosne zbog povreda vitalnih organa i trenutnog iskrvarenja. Hitna pomoć ga je do KBC transportovala u roku od samo nekoliko minuta, međutim, dovezen je bez vitalnih znakova života. Uradili smo sve što smo mogli, i svi smo bili potreseni, iako smo medicinski radnici, kada smo oko 9.30 morali da proglasimo smrt - rekao je dr Milan Ivanović direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici.