OBRAZ ĐON! Ješić opravdava NATO bombardovanje


IZVOR: Republika - 25.03.2018 | 15:30


Funkcioner Demokratske stranke Goran Ješić, već duže vreme poznat kao neko ko je sklon skandaloznim ispadima, po svemu sudeći prevazišao je sebe.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ne zna za sramotu: Goran Ješić

Naime, on se drznuo da na dan 19. godišnjice bombardovanja tadašnje SRJ objavio tvit u kome je, po dobro ustaljenoj drugosrbijanskoj matrici za NATO zločin optužio, koga drugog, do same Srbe.

- Drugovi i drugarice, ne mrzi nas niko, ubijali smo okolo, bombardovali gradove, silovali, etnički čistiili i tako redom, niste naslednici Radomira Putnika već ovo društvo veliča Mladića i Arkanovu ćerku... - bez imalo blama odvalio je Ješić.

Nema potrebe naglašavati da je ovaj skandalozni Ješićev tvit izazvao pravu buru na Tviteru.

- Nikog nisam ubijala okolo, niko od mojih rodjaka i prijatelja nije nikog silovao, od prvog dana cela porodica u borbi protiv politike koja je odgovorna (ne i jedina) za ratove u SFRJ! Ja jesam naslednik mojih časnih predaka a bombardovanje Jugoslavinr je bilo zločin! - bila je reakcija novinarke Ljubice Gojgić.

- Ne pravite se kao da je bombardovanje kazna za to što smo mi zlikovci, a ne posledica imperijalističke politike zapada koju je okusilo toliko njih posle i pre nas. Recite onima koje prodaju na pijacama robova u Libiji da su krivi i da su im bombe zaslužena kazna. Otprat. Zbogom - naveo je tviteraš Aleksa Raspopović.