VUJOVIĆEVA ODGOVORILA NA ĐILASOVE PROZIVKE: On građanima predlaže da, umesto olovke, ponesu ORUŽJE na izbore!


IZVOR: Republika - 23.02.2018 | 15:05


Predsednica opštine Savski venac odazvala se na prljavu igru Dragana Đilasa, i, primereno jednoj dami, odgovorila na brutalne napade bivšeg gradonačelnika Beograda.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Vujovićeva Đilasu nije ostala dužna

- Posle monstruoznog spota u kome maskirani muškarci pozivaju na ubistvo predsednika Vučića i mene, nisu me iznenadile nove, nejprizemnije, optužbe pisane, sada je to jasno, rukom Dragana Đilasa - započela je Vujovićeva.

- Njemu, Đilasu, očigledno nije strano da građanima predlaže da, umesto olovke, na izbore ponesu oružje, ali i da vređa uspešne žene. Ne smeta Đilasu Irena Vujović, njemu smeta uspeh koji svakim danom, zajedno sa Beograđanima, postiže ova gradska vlast. Njemu smeta uvođenje reda u Beograd, jer je Đilas navikao da živi po svojim tajkunskim pravilima, u čijem je centru samo jedan čovek, Dragan Đilas. Njemu smeta Aleksandar Vučić i njegova politika borbe za bolju Srbiju i za kvalitetniji život svakog građanina naše zemlje nastavila je. 

Neka Đilas nastavi sa besmislenim lažima, neka nastavi i sa pretnjama i pozivima na linč. Mi nastavljamo borbu za lepši Beograd i za bolji život svih građana. Borbu za sve ono što je Đilas uništio i ponovo želi da ruinira svojom pljačkaškom politikom - objasnila je Irena Vujović.