ĐILASOVCI OD STRAHA PRIVIĐAJU FANTOMSKE LISTE: Uplašili se i Belog Preletačevića!


IZVOR: Republika - 17.02.2018 | 12:42


Koliko se "moćno" oseća koalicija okupljena oko Dragana Đilasa pred beogradske izbore najbolje govori činjenica da su se sinoć uspaničili i pokušali da spreče kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, a kad im to nije uspelo, počele su prozivke na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/O. TOŠKIĆ

Tek što je, sat vremena pre isteka roka, Luka Maksimović predao izbornu listu, prigovor je uložio funkcioner PSG Sava Pilipović, član GIK ispred Đilasove koalicije.

A kada se vest o tome pojavila u medijima, oglasio se kvaziduhoviti Janko Baljak, nekad ugledni reditelj i profesor na FDU, a sada potrčko Saše Jankovića, koji je na sav glas zakukao kako mu se priviđaju nekakve "fantomske liste".

U strahu su velike oči, pa su se Đilasovci uspaničili da im Beli ne otme još neki od njihovog bednog broja glasova. Toliko o "tesnoj trci".

Da je u Gradskoj izbornoj komisiji zaista bilo problema i da su predstavnici Đilasove koalicije zaista pokušali da mu ospore kandidaturu potvrdio je na društvenim mrežama i sam Luka Maksimović.