ONA JE DOPRINELA DA ISTINA O RAČKU IZAĐE NA VIDELO! Sudija Danica Marinković postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta! "SADAŠNJA VLAST MI VRATILA DOSTOJANSTVO"!


IZVOR: Republika - 06.06.2023 | 17:05


Danica Marinković je navela da su joj Aleksandar Vučić, njegova porodica i prijatelji vratili dostojanstvo i ispravili nanetu nepravdu, i da je isključivo zahvaljujući njima danas ponovo aktivna u društvenom životu Srbije.

Foto: Printscreen
ONA JE DOPRINELA DA ISTINA O RAČKU IZAĐE NA VIDELO! Sudija Danica Marinković postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta! "SADAŠNJA VLAST MI VRATILA DOSTOJANSTVO"!

Istražni sudija u slučaju “Račak” Danica Marinković koja je doprinela da prava istina o tom događaju izlađe na videlo, danas je postala počasni član Svepravoslavnog nacionalnog saveta, gde joj je predsednik ove organizacije Miloš Stojković uručio ikonu Presvete Bogorodice, u znak zahvalnosti za sve šro je učinila za istinu i pravdu o Srbima.

Danica Marinković je poručila da je bivša vlast bila marionetska i da je ona tada bila ponižena kao nikad u životu.

- Bila sam sprečena da se bavim sudijskim poslom i pod konstantnim pritiskom i ucenama da moram da zaboravim na “Račak” i predmete koji su se vodili protiv terorista.

Ona je dalje navela da su joj Aleksandar Vučić, njegova porodica i prijatelji vratili dostojanstvo i ispravili nanetu nepravdu, i da je isključivo zahvaljujući njima danas ponovo aktivna u društvenom životu Srbije.

Miloš Stojković i Danica Marinković su zajedno konstatovali da je predsednik Aleksandar Vučić sve uradio i učinio da se povrati dostojanstvo istinskim srpskim herojima poštujući sve druge vere i nacije.

Danica Marinković je poručila da je po nacionalnosti Makedonka, ali da je uvek bila odana i lojalna svojoj državi, a da su predstavnici bivšeg režima kršili njena prava po svakom osnovu, i da čvrsto veruje da oni nikad više neće biti u poziciji da odlučuju o sudbini srpskog naroda, kaže se u saopštenju ove organizacije koje je potpisao predsednik Svepravoslavnog nacionalnog saveta Miloš Stojković.

Bonus video: