NATO Jelena pljuje po mrtvom Glogovcu


IZVOR: - 13.02.2018 | 06:23


Jelena Milić stvarno nema srama! Direktorka Centra za evroatlantske studije na društvenim mrežama ovog puta se okomila na mrtvog glumca Nebojšu Glogovca. U skandaloznim porukama Milićeva je besramno aludirala da Glogovac nije trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana zbog pozitivnih stavova o Ratku Mladiću i Draži Mihajloviću. Svoje mišljenje iznela je u čak devet tačaka i krenula je blagim tonom "da je smrt Glogovca tužna".

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Jelena Milić

BRUTALNI KOMENTARI

- Uvek je tužno kad umre mlad čovek i iza sebe ostavi malu decu. On je verovatno bio odličan glumac, ali ja o tome ništa ne znam, jednostavno ne gledam domaće serije - napisala je Milićeva, a potom prešla na brutalne komentare uz koje je okačila i niz novinskih tekstova u kojima je Glogovac govorio pozitivno o Mladiću i Mihajloviću.

Njegov patriotski duh Milićeva je predstavila kao zločinački. Bez ustezanja je nastavila pitajući se kako je Glogovac uopšte "dospeo u Aleju velikana".

- Mladića je neprihvatljivo humanizovao i neprihvatljivo relativizovao glavne uzroke i posledice rata u bivšoj Jugoslaviji. Natezanje broja za genocid mu nikad neću oprostiti. Iskreno, više mi nije jasno kako se dospeva u Aleju velikana - napisala je Milićeva misleći pritom na Aleju zaslužnih građana, u kojoj je glumac juče sahranjen.

Na brutalne poruke Milićeve novinar i režiser Boris Malagurski odgovara da je ona odavno izgubila moralni kompas.

- Juče smo sahranili jednog velikog glumca, koji je bio i veliki čovek i ogroman talenat. To što je Jelena Milić pisala na društvenim mrežama pokazuje da ona nema pojma o čemu priča i to je samo još jedan njen morbidan način privlačenja pažnje - kaže Malagurski.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nebojša Glogovac

NE GLEDA, A ANALIZIRA

Iako je u svojim porukama Milićeva više puta naglasila da ne prati domaće serije i filmove jer je za to "autistična", to joj nije zasmetalo da analizira, kako je navela, "zločinački" sadržaj TV formi koje navodno ne gleda, a u kojima je glumio velikan naše glume Glogovac. Kako Milićeva juče nije odgovorila na naše pozive, poslali smo joj sms poruku, koju je ona brže-bolje objavila na društvenim mrežama, što je izazvalo niz novih objava o pokojnom glumcu.

O komemoraciji i sahrani Nebojše Glogovca više na stranama 36-37.