SRPSKA LISTA: Rada Trajković prodaje maglu


IZVOR: Tanjug - 12.02.2018 | 19:53


Srpska lista saopštila je danas da je "veoma umesno" što se političarka sa KiM Rada Trajković uključila u predizbornu kampanju za lokalne izbore u Beogradu, jer su "njene ambicije i materijalni interesi" sve više u glavnom gradu, uz ocenu da je ona "instrument beogradske opozicije".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Goran Rakić, predsednik Srpske liste

- Ona je već duže vreme samo puki instrument beogradske opozicije. Rada Trajković može da glumi velikog demokratu i patriotu samo u Beogradu, jer na KiM više niko ne pada na njen šarm i priče o poštenju i ko poznaje Radu Trajković, a poznajemo je svi na KiM, zna da ona retko pravi izlete u politiku, a da za to nije dobro nagrađena - stoji u saopštenju Srpske liste.

Kako se navodi, ona "igra ulogu hrabre političarke koja razvejava magle i ruši nepravde, a zapravo je ona ta koja prodaje maglu", te da "svi znaju i da joj je stan u centru Beograda od 116,45 kvadrata i automobil za sina kupljen državnim novcem, opredeljenim za stambeno zbrinjavanje Srba na KiM.


- Za taj novac, istina, jesu stambeno zbrinuti Srbi, članovi porodice Trajković, ali ne socijalno ugroženi i ne na Kosovu i Metohiji - stoji u saopštenju Srpske liste.