USTAŠE SPREMAJU NEREDE: Stiže nam zločinački predsednik "Smrdije"!


IZVOR: Republika - 11.02.2018 | 09:00


Hrvatski portal Hop prenosi informacije o protestu u Vrginomostu protiv srpskog predsednika Aleksandra Vučića, nazivajući ga "četničkim vojvodom" i "predsednikom Smrdije".

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Aleksandar Vučić

Protest, kako pišu, organizuju veterani i dobrovoljci rata u Hrvatskoj iz Gvozda. Oni optužuju Vučića da je "bio blizak koljaču Vasiliju Vidoviću, odgovornom za pokolj u Škabrnji".

- U Vrginmostu Srbi čiste sneg po ulicama, oko osnovne škole, da što "lepše" dočekaju vojvodu Vučića, vođu velike traktorske revolucije na Banovini. Hrvatske službe i srpske sa 20 vozila beogradskih tablica danas su njuškale po Vrginmostu i spremale dolazak srpskog zločinca na mesto zločina. Bratski su obilazile teren. Svime ovime usrećila nas je predsednica - piše na portalu hop.com.hr.

Nazivajući opet Srbiju Smrdijom, navode da će osnovna škola u Vrginmostu dobiti od naše zemlje 10 laptopova.

- Toliko su srpski četnici uspeli da skupe milostinje. Zauzvrat će deca hrvatskih branitelja morati da pevaju i tapšu vojvodi Vučiću zajedno da lokalnim Srbima. Organizuje se priredba u školi za dolazak četnika koji je huškao na ubijanja Hrvata. To je strašno razbesnelo branitelje koji ne žele da im taj dan deca idu u školu. Zbog toga i zločinačke prošlosti ovog srpskog klovna, dobrovoljci organizuju protest i to miran u Vrginmostu od 9 sati ujutru u utorak - naglašavaju oni i pozivaju Hrvate da dođu u što većem broju.