NA "DOBOŠU" I AVION! Lako može postati vaš za MALE PARE već u februaru! Šta sve banke rasprodaju da naplate dugove!


IZVOR: Republika - 29.01.2023 | 11:14


Avion je marke "cesna 202b” ima deset mesta i potpuno je servisiran u avgustu 2018. godine.

Foto: Profimedia, pixabay
NA "DOBOŠU" I AVION! Lako može postati vaš za MALE PARE već u februaru! Šta sve banke rasprodaju da naplate dugove!

Avion "cesna”, drljača sefovska oprema, plastenik, umetnička dela, garderoba, nekretnine, poslovni prostori samo su deo onoga što je ponuđeno na portalu "Doboš”, gde su u ponudi predmeti na javnoj prodaji ili oni vraćeni sa lizinga. 

Avion je marke "cesna 202b” ima deset mesta i potpuno je servisiran u avgustu 2018. godine. U oglasu stoji i to da mu je plovidbena dozvola istekla 2010. godine. Moguće ga je pazariti neposrednom pogodbom.

Pored aviona, oglašena je i drljača čija je vrednost 24.000 dinara. Druga javna prodaja zakazana je za ferbuar. Brenta za struganje drveta i kompletan plastenik deo su ponude ovog portala. Procenjena vrednost brente je 212.000 dinara, a plastenika 410.000, prenosi novosadski Dnevnik.

Na portalu je oglašeno 67 umetničkih slika. Cene su u rasponu od 100 do 4.000 dinara. Kada je reč o nepokretnostima, dostupno ih je 420 nepokretnosti, i u to spadaju stambeni prostor, poslovni objekti, stambeno-poslovni, zemljište, ali i skladišta i garaže.

Odnedavno se oglašavaju i nepokretnosti u Crnoj Gori. Zemljište u Boki Kotorskoj, parcela od 7.222 metra kvadratna je u ponudi za 700.000 evra. Stanovi sa garažom u Budvi takođe su u ponudi, a cena je 1.770 evra po metru kvadratnom.

Najviše oglašenih nepokretnosti je na teritoriji Beograda - 27, dok je u Novom Sadu 10.

U „Dobošu” kažu da se u poslednje vreme sve više prodajna cena približava tržišnoj. U proseku, najduže stoje oglašeni industrijski objekti za specifičnu namenu.

- Prodaje su na portalu oglašavale banke kao poverioci zbog neplaćanja rata kredita koje su klijenti uzimali za kupovinu stanova, kuća i poslovnih objekata, ali i pokretnih stvari, automobila, poljoprivrednih mašina, pa i nameštaja, bele tehnike, video i TV uređaja – pojašnjavaju u "Dobošu”.

Sud, kako dalje kažu, donosi zaključak o prodaji nekretnine kojim se određuju način i uslovi prodaje. Ročište za prodaju nekretnine održava se u sudskoj zgradi, ako sud ne odredi drugačije. Određivanje cene je u skladu sa primenjivim zakonima Republike Srbije.

Cene su različite, pa, primera radi, stan u Petrovaradinu od 43 metra kvadratna se prodaje po početnoj ceni od 47.934 evra.

Najčešće kada je prva prodaja u pitanju, početna cena iznosi 70 ili 60 odsto od procenjene vrednosti, a prilikom druge prodaje, početna cena je 50 ili 30 odsto od procenjene vrednosti.

Bonus video: